Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: SM Startas ‒ Kudirka vs Bellona (0:3)

Bellona grįžta į pirmą vietą „Dailiojoje“ moterų lygoje.

Bellona grįžta į pirmą vietą „Dailiojoje“ moterų lygoje.

Šinadien, "Dailiojoje" moterų lygoje susitiko KSM "Startas - Kudirka" ir Bellona komandos, po trijų setų kovos pergalę šventė viešnios, rezultatu 0:3 (21:25, 11:25, 14:25).

Rungtynės prasidėjo viešnių geru žaidimu, jos savo stipriais padavimais išmušdavo šeimininkes iš priėmimo, kas lėmė lengvesnę ginybą ir geresnias susikurtas progas sau, rungtynių viduryje šeimininkės bandė dar vytis varžoves, bet jau buvo per vėlu. Antrajame sete, toliau gazo neatpalaidavusios Bellona tinklininkės nuskuodė į priekė, ent nesuteikdamos šansų varžovėm pakovoti dėl antro seto pergalės. Trečiasis detas nelabai skyrėsi nuo antro, bet šeimininkės greičiau atrado kelius kaip pelnyti taškus, bet vėl buvo per vėlu.

Po rungtynių pakalbinta buvo Bellona komandos žaidėja - Laura Žlibinaitė.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Džiaugiames pasiekti rezultatu, dabar vėl iškopėme į pirmą turnyrinės lentelės vietą. Rungtynės buvo smagios ir bandėmes naujus dalykus, kuriuos bandysime ateityje kovose, smagu matyti, kad Viktorija atranda ryšį su kelėja, suprantame, kad čia buvo lengvesnės rungtynės, bet net ir tokiose kovose bandom išsikelti sau tikslai, kaikuriuos įgyvendimo, kai ko ne, bet džiaugiuosi laimėtom varžybom.

Puslapis peržiūrėtas: 859

Komentarai