Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs TK „Indigo“ (2:3)

5 setų pusfinalio dramoje ‒ TK „Indigo“ keliauja į finalą

5 setų pusfinalio dramoje ‒ TK „Indigo“ keliauja į finalą

Pirmadienio vakarą Kauno technologijų universitete vyko dailiosios merginų lygos antrasis pusfinalio susitikimas tarp šeimininkių KTU ir svečių tinklinio klubo "Indigo". Po atkaklios ir gražios 5 setų kovos 2:3 (22:25, 25:16, 25:20, 14:25, 10:15) antrąja pergale ir patekimu į finalą džiaugiasi TK "Indigo", tuo tarpu KTU kovos dėl bronzos medalių mažajame finale.

Viso pirmojo seto metu vyko lygus žaidimas (21:21), lemiamą seto atkarpą šaltakraujiškiau sužaidusios TK "Indigo" išsiveržė į priekį.

Antrajame sete svetės "Indigo" viską mušė arba į tinklą, arba į užribį. Merginos suklydo net 14 kartų. Šeimininkės pasinaudojo svečių klaidomis ir užtikrintai laimėjo antrąjį setą 25:16 ir išlygino setų rezultatą.

Trečiojo seto pirmoji pusė klostėsi lygiai (15:15), bet galingų Vitalijos Valentaitės smūgiu įkvėptos KTU nurūko į priekį ir atsidūrė per setą nuo pergalės rungtynėse.

Ketvirtasis setas vėl klostėsi lygiai (11:11), tiesa tuomet KTU visiškai sustojo. TK "Indigo" laimėjo atkarpą 10-0 (11:20) ir rungtynių rezultatas tapo lygus 2:2. Merginos kaip ir pirmajame pusfinalio susitikime stojo žaisti penktojo seto.

Psichologinę persvarą penktajame sete išlyginusios rezulatą turėjo "Indigo" tai jos įrodė geriau pradėdamos lemiamą setą (0:4). KTU pamažu sugebėjo kiek apmažinti deficitą (5:7), tačiau tai ir buvo viskas. "Indigo" puolime rėmėsi lyderės Austės Kulytės geru žaidimu, puolėja spėjo pelnyti 5 taškus 5-ajame sete ir TK "Indigo" šoko aikštės viduryje patekusios į finalą.

Naudingiausiai ir rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Austė Kulytė su 19 taškų ir 15 naudingumo balų, 11 pridėjo Viktorija Bagdonė.

Pralaimėjusias į priekį tempė Vitalija Valentaitė 14 taškų, 9 pelnė Martyna Vybornaitė, 8 Gabrielė Jurgutytė.

Puslapis peržiūrėtas: 790

Komentarai