Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs LSMU (3:1)

Lietuvos sporto universitetas antrąjį kartą šiame Moterų „Dailiosios“ lygos sezone pranoko LSMU

Lietuvos sporto universitetas antrąjį kartą šiame Moterų „Dailiosios“ lygos sezone pranoko LSMU

Kovo 26-ąją 20val. Kauno kolegijos didžiojoje salėje buvo sužaistos vienos iš paskutiniųjų Moterų „Dailiosios“ lygos reguliaraus sezono rungtynių. Aikštelės šeimininkių statusu šiose rungtynėse žaidusios Lietuvos sporto universiteto tinklininkės, priėmė LSMU komandos iššūkį. Paskutiniąsias savo reguliaraus sezono rungtynes Moterų „Dailiojoje“ lygoje žaidusi Lietuvos sporto universiteto komanda po 4 setų kovos užtikrintai pranoko savo šiandienines varžoves.

Susitikimą kiek geriau pradėjo Lietuvos sporto universiteto komanda (6:3), tiesa LSMU nepaleido savo varžovių į priekį ir greitai atstatė pusiausvyrą (7:7). Esant lygiam rezultatui (10:10), svečių ekipa surengė spurtą 1:6, taip susikraunat didžiausią persvarą šiame sete (11:16), tačiau aikštelės šeimininkės po tikslių Lauros Simanavičiūtės padavimų atsakė savo spurtu pelnydamos 5 taškus paeiliui (16:16). Nors Lietuvos sporto universiteto komandai pavyko įgyti trapų pranašumą (20:18) ir minimaliai būti priekyje pirmosios mačo dalies pabaigoje (23:22), paskutinius 3 seto taškus pelniusios LSMU tinklininkės laimėjo permainingą pirmąją susitikimo dalį (23:25).

Antrojoje rungtynių dalyje intriga nė nekvepėjo, aikštelės šeimininkės nuo pat pradžių šovė į priekį (12:4). Apsukų nemažinusios Lietuvos sporto universiteto tinklininkės įgijo ir triuškinantį pranašumą (17:5), o svečių komandai situacijos stabilizuoti nepadėjo ir paprašyta Prano Mockaus pertraukėlė. Visą antrąją mačo dalį dominavusios aikštelės šeimininkės triuškinančiai laimėjo antrąjį setą (25:9).

Trečiojoje susitikimo dalyje vaizdas išliko toks pats, Lietuvos sporto universitetas kur kas geriau pradėjo setą (9:3), tiesa LSMU buvo kiek pavykę pristabdyti deficito augimą (14:7). Tačiau antroji seto pusė ir vėl tapo aikštelės šeimininkių dominavimu. Net 8 taškus be atsako pelniusios Lietuvos sporto universiteto tinklininkės su vieną po kito taškus rinkusią, bei net 7 taškus šiame sete pelniusią Gunda Bražaite ir vėl įgijo milžinišką pranašumą (22:8), bei daugiau nei užtikrintai laimėjo trečiąjį setą (25:10).

Paskutinė rungtynių dalis buvo analogiška prieš tai buvusiems antrajam, bei trečiajam setui. Aikštelės šeimininkės susikrovė didelę persvarą (10:2), kurią dar labiau padidino seto eigoje (19:6), bei galingai finišavusios identišku rezultatu, kaip ir trečiajame sete (25:10), į savo sąskaitą įsirašė užtikrintą pergalę.

Pergale reguliariajame sezone finišavusios Lietuvos sporto universiteto studentės į savo sąskaitą įsirašė 7-ąjį laimėjimą, bei reguliarųjį sezoną baigė su 50% pergalių/pralaimėjimų balansu. Po šios pergalės Lietuvos sporto universiteto komanda pakilo į 4-ąją poziciją turnyrinėje lentelėje, tiesa jas iš šios vietos išstumti dar gali TK „Sirenos Kaunas“, kurios ketvirtadienį žais prieš LSMU. Savo ruožtu 9-ąjį kartą per 12-lika susitikimų suklupusios LSMU, reguliariajame sezone sužais dar 2-jas rungtynes. Be minėtos ketvirtadienio dvikovos prieš TK „Sirenos Kaunas“, jau rytoj 6-oje pozicijoje Moterų „Dailiojoje“ lygoje žygiuojančios LSMU studentės susigrums su pirmenybių lydere „Bellonos“ ekipa.

Puslapis peržiūrėtas: 849

Komentarai