Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Raudondvaris 2 (3:2)

Nuožmioje kovoje LSMU nugalėjo Raudondvaris 2 komandą 3:2

Nuožmioje kovoje LSMU nugalėjo Raudondvaris 2 komandą 3:2

Sausio 18 dieną MIX lygoje susitiko LSMU su Raudondvaris 2. Pergalę šventė salės šeimininkai LSMU 3:2.

Prisijaukinę namų salės sienas, vedini sudėtingais E. Žiūrio padavimais, LSMU pradėjo setą 6:0. Tai visai išmušė iš vėžių svečius, jie šiame sete sugebėjo pelnyti vos 12 taškų, niekaip neprisivydami varžovų ir pralaimėdami setą 25:12.

Po pirmojo seto nesėkmės į aikštelę kitu veidu grįžo Raudondvaris 2 komanda. Pelnę pirmąjį seto tašką jie po truputį vis pradėjo bėgti į priekį 1:3, 2:5, 5:10. LSMU niekaip nepavyko pramušti V. Šablinsko statomų blokų, todėl šį setą laimėjo svečiai 20:25.

Trečias setas buvo pilnas įtampos. Pirmus taškus pelnė LSMU, tačiau Raudondvaris 2 greitai juos pasivijo ir pralenkė 4:6, 6:8. Su keliamu spaudimu geriau susitvarkė LSMU, padarė mažiau klaidų nei priešininkai ir laimėjo trečią setą 25:18.

Praeiti setai pareikalavo daug jėgų LSMU žaidėjams, todėl ketvirtasis setas jiem ėjosi labai sunkiai. Į vieną LSMU padarytą tašką, Raudondvaris 2 atsakydavo 3-4 rezultatyviom atakom iš eilės. Seto pabaigoje rezultatas buvo 15:24. Čia LSMU užsikūrė ir pelnė 5 taškus iš eilės keldami spaudimą varžovams, tačiau šis energijos pliūpsnis komandai atėjo per vėlai ir išlygindami varžybų rezultatą 2:2 vilties sau suteikė Raudondvaris 2.

Paskutinis setas buvo pilnas kovos, abi komandos lipo viena kitai ant kulnų, nuolat vis keisdavosi pirmaujanti komanda. Raudondvaris 2 šiame sete padarė tik vieną klaidą, kai LSMU padarė 3. Tačiau labiau laimėti šiandien norėjo LSMU. Savo klaidas jie ištaisė, gynyboje pradėjo žaisti kaip niekada anksčiau ir laimėjo šį setą taip užbaigdami rungtynes 3:2.

Puslapis peržiūrėtas: 1065

Komentarai