Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs NUTPA (2:3)

LSMU neviltyje: 2 pralaimėjimai iš eilės

LSMU neviltyje: 2 pralaimėjimai iš eilės

Šiandien, gruodžio 21 dieną, MIX lygoje susitiko LSMU su NUTPA. Rungtynės baigėsi po įnirtingos 5 setų kovos 2:3 (16:25, 21:25, 25:21, 27:25, 16:18).

Varžybas pirmais taškais atidarė NUTPA komanda, tai visai ramiai priėmė salės šeimininkai ir atgal pelnė 3 taškus. Tačiau po 4 taško žaidimas apsivertė aukštyn kojom. NUTPA pradėjo veržtis į priekį 5:8, 10:14, 11:20. Viena klaida po kitos ir LSMU užbaigė setą pralaimėjimu.

Nors antrąjį setą tašku pradėjo salės šeimininkai, toliau kartojosi pirmojo seto scenarijus. Varžovai bėgo į priekį, o salės šeimininkai vis klydo, taip pralaimėdami ir antrąjį setą šiandien.

Trečiame sete įvyko perversmas. Seto viduryje vedini R. Kuprelio sudėtingais servais, LSMU atsiplėšė 13:9 ir arčiau priešininkų nebeprisileido laimėdami setą tokiu pat rezultatu, kokiu pralaimėjo antrąjį.

Ketvirtas setas salės šeimininkams prasidėjo ypač galingai 7:0. Tačiau kartu ir lydėjo tos pačios klaidos, todėl vyko įnirtinga ir apylygė kova. Daugiau motyvacijos suteikti sau vilties buvo LSMU, tad jie laimėjo šį setą išlygindami rungtynių rezultatą 2:2.

Paskutinį setą NUTPA pradėjo klaida, tuo stengėsi pasinaudoti LSMU. Tačiau toli išsiveržti į priekį vis nepavykdavo 6:6, 9:7, 10:9, 11:12. Tai buvo pirmasis setas, kurio metu LSMU padarė mažiau klaidų už priešininkus, tačiau to jau neužteko ir pergalę po audringos kovos šventė NUTPA.

Po rungtynių buvo pakalbintas naudingiausias žaidėjas aikštelėje, net 21 tašką įmušęs ir 22 naudingumo balus surinkęs LSMU komandos puolėjas Benas Kreišmonas. Jis teigė, kad aikštelėje tikrai trūko šiandien nežaidusio kapitono E. Žiūrio. Taip pat negailėjo pagyrų priešininkų komandai: "Žaidimas buvo itin audringas ir įtemptas, o taip pat šiek tiek ir pamokantis". Nepaisant visko, Benas džiaugėsi savo pasiektais asmeniniais rezultatais šiandien ir dėkojo NUTPA komandai už žaidimą.

Puslapis peržiūrėtas: 1556

Komentarai