Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs TK „Indigo“ (2:3)

Po įtemptos kovos svečiuose TK „Indigo“ nugalėjo Lietuvos sporto universitetą.

Po įtemptos kovos svečiuose TK „Indigo“ nugalėjo Lietuvos sporto universitetą.

"Dailiojoje" moterų lygoje susitiko Lietuvos sporto universitetas ir TK "Indigo" ekipos, po penkių setų trilerio, pergalę šventė viešnios, rezultatu 2:3 (25:17, 18:25, 21:25, 25:22, 12:15).

Rungtynės prasidėjo geresniu šeimininkių žaidimų, jos varžovėms parodė, kad bus reikalų ir laimėjo pirmąjį setą. Antrajame sete įjungusios aukštesnę pavarą TK "Indigo" ėmė kontrolę nuo pirmųjų taškų ir viso seto metu saugojo saugų atsilikimą iki pat seto pabaigos ir šventė antrojo seto pergalę. Trečiasis setas vėl buvo sėkmingesnis viešniom, jos gera ginyba ir atakų užsibaigimais kontroliavo seto tėkmę ir sugebėjo išsiveržti setų rezultate 1:2. Ketvirtame sete šeimininkės neturėjo kur slėptis ir norėjo įrodyti, kad jos namie taip lengvai nepasiduoda ir žaidusios lygiai iki seto pabaigos, pabaigoje įjungė aukštesnę pavarą ir veiksmą perkėlė į penkąjį setą. Penktojo seto pradžioje geriau atrodė LSU tinklininkės, jos toliau ant bangos būdamos sėkmingai rinko taškus. Tačiau tik iki seto vidurio, tada viskas persijungė ir dabar jau TK "Indigo demonstravo savo lygį ir be didesnių sunkumų šventė penktojo seto ir rungtynių pergalę.

Po rungtynių pakalbinta buvo TK "Indigo" komandos žaidėja - Austė Kulytė.

Sveeikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Rungtynės buvo wow, nesitikėjome, kad bus tokia kova, bet smagu, kad gavome pasižaisti ir dar geriau pažinome viena kitą ir kaip reikia elgtis sunkiais momentais, nors ir atsilikinėjome po pirmo, nepametėme sveiko proto ir tiesiog ėjome žaisti toliau, gal ketvirtame sete per anksti patikėjome pergale, tas galimai pakišo mum koją, bet manau penktąjį setą laiėmjome dėl to, bet turime daugiau patirties, nei mūsų varžovės ir tai padėjo išsaugoti šaltą protą ir pasiekti pergalės.

Puslapis peržiūrėtas: 1007

Komentarai