Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs TK „Sirenos Kaunas“ (3:0)

KTU užtikrintai įveikė TK „Sirenos Kaunas“ komandą

KTU užtikrintai įveikė TK „Sirenos Kaunas“ komandą

Vasario 26-ąją 19:30val. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje Moterų „Dailiojoje“ lygoje į dvikovą stojo aikštelės šeimininkių KTU, bei svečių TK „Sirenos Kaunas“ ekipos. Užtikrintą pergalę po 3 setų kovos iškovojo šeimininkių KTU komanda, tai buvo pirmoji tarpusavio dvikova tarp KTU ir TK „Sirenos Kaunas ekipų šiame sezone.

Susitikimą aikštelės šeimininkės pradėjo galingu spurtu, taip iškart perimant iniciatyvą (12:1). KTU komanda dominavimo visą pirmąjį rungtynių setą ir nepaliko, nė menkiausios abejonės, dėl nugalėtojo pirmoje mačo dalyje, o įgytą rekordinį 16 taškų pranašumą (20:4), išsaugojo iki pat seto pabaigos (25:9).

Antrojoje mačo dalyje geriau startavo jau TK „Sirenos Kaunas“ ekipa (4:9), sėkmingą žaidimo bangą pagavusi svečių komanda vienu metu buvo susikrovusi ir 7 taškų persvarą (7:14). Tiesa antroji seto pusė ir vaizdas aikštėje ir vėl labiau priminė pirmąją rungtynių dalį. TK „Sirenos Kaunas“ pirmaujant (8:15), aikštelės šeimininkės laimėjo atkarpą 13:1, bei taip ne tik panaikino turėtą nemažą deficitą, tačiau taip ir perėmė iniciatyvą į savo rankas (21:16). Nors TK „Sirenos Kaunas“ tinklininkės dar bandė grąžinti intrigą (21:19), paskutinius 4 seto taškus pelniusios aikštelės šeimininkės laimėjo ir antrąją mačo dalį (25:19).

Paskutinio rungtynių seto pradžia kiek priminė pirmąją mačo dalį, KTU tinklininkės nuo pat pradžių pabėgo toli į priekį (11:3). Tiesa, svečių komandai pavyko stabilizuoti situaciją, bei priartėti (12:8). Tačiau, arčiau savo varžovių neprisileidusios aikštelės šeimininkės 4-6 taškų persvarą išlaikė iki pat seto pabaigos, taip užtikrintai laimėdamos ir trečiąją susitikimo dalį (25:20).

Po šios pergalės KTU savo pergalių sąskaitą papildė septintuoju laimėjimu iš dešimties galimų, bei turnyrinėje lentelėje šiuo metu žengia trečiojoje pozicijoje. Savo ruožtu ketvirtąją nesėkmę per devynias rungtynes patyrusios TK „Sirenos Kaunas“ Moterų „Dailiosios“ pirmenybėse rikiuojasi penktojoje vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 1004

Komentarai