Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & Korys vs Raudondvaris (3:2)

„Sporto fėja & Korys“ dramatiškoje kovoje palaužė „Raudondvarį“

„Sporto fėja & Korys“ dramatiškoje kovoje palaužė „Raudondvarį“

Sausio 21-ąją, sekmadienio popietę Kauno tinklinio MIX lygoje vyko rungtynės tarp "Sporto fėja & Korys" ir "Raudondvario" po permainingos ir labai atkaklios 5 setų kovos 3:2 (23:25, 25:19, 25:23, 25:27, 15:7) pergale džiaugėsi "Sporto fėja & Korys".

Dar prieš rungtynių startą atrodė, kad "Sporto fėja & Korys" švęs lengvą pergalę. Šeimininkai susirinko stipriausios sudėties. Net 3 iš startinio šešetuko žaidėjų rungtyniauja Vyrų lygos "Spartako" komandoje kuri yra viena iš lyderių ten. Tačiau jau pirmajame sete šeimininkai patyrė šaltą dušą ir pralaimėjo setą 23:25.

Antrajame sete "Sporto fėja & Korys" stabilizavo žaidimą. Vilius Aleksandravičius sėkmingai rasdavo puolėjus (12rez. perd.). 3 puolėjai pelnė po 4 taškus ir daugiau. Taip rungtynėse buvo atstatyta lygybė.

Trečiajame sete vyko lygi kova. Seto pabaigoje 23:20 vėlgi netikėtai pirmavo "Raudondvaris", bet daugiausia Luko Gabrilaičio (7 tšk. sete) gerų mušimų dėka favoritai išsiveržė į priekį ir laimėjo setą.

Ketvirtajame sete vyko tikras nervų karas. Žaidėjai netgi kiek kibirkščiavo vieni prieš kitus kitapus tinklo. Rezultatas tablo buvo lygus 25:25, tačiau "Sporto fėja & Korys" toliau klydo ir komandos buvo pasiųstos į lemiamą 5-ąjį setą. 

4-tojo seto metu "Sporto fėja & Korys" suklydo NET 15 kartų! 

Penktasis setas jau priklausė daugiau patirties ir meistriškumo turėjusiems šeimininkams. Sėkmingai dirbę gynyboje varžovams "Sporto fėja & Korys" leido numušti vos 2 taškus, patys išvengė klaidų gausos ir šventė pergalę 5-jame sete 15:7, o taip pat ir visose varžybose.

Nepaisant pralaimėjimo "Raudondvaris" dvigubai rečiau klydo (23 klaidos) prieš "Sporto fėja & Korys" 45 klaidas.

"Sporto fėja & Korys" komandoje 15 ar daugiau taškų surinko net 3 žaidėjai. 21 L. Gabrilaitis, 17 Danas Butkus, 15 - Vaidas Mykolaitis.

Pralaimėjusius į priekį traukė Lukas Bernotas ir Deividas Jokubauskis pelnę atitinkamai 12 ir 11 taškų.

Puslapis peržiūrėtas: 1016

Komentarai